Onze afdeling Service

 

Voor uw industrieel onderhoud

 

enkele installaties die door ons onderhouden worden

Ook in de productie industrie is JTS bv. actief.

 

Wij bieden diverse diensten aan zoals:

Preventief onderhoud, Correctief onderhoud, Montage werkzaamheden en Service

 

 

Preventief onderhoud

Bij preventief onderhoud richten wij ons op het voorkomen van storingen. Uw productieproces moet immers optimaal functioneren. Voor elk productiemiddel afzonderlijk stellen we procedures op, waarmee kleine en grote onderhoudsbeurten en inspecties worden uitgevoerd.

 

Correctief onderhoud

Correctief onderhoud richt zich op het opheffen van storingen. De belasting, de duur van de belasting en de leeftijd van een machine zijn factoren die meespelen bij storingen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw storing snel en vakkundig verholpen wordt.

Soms blijkt bij een inspectie dat versleten en / of defecte onderdelen vervangen moeten worden. Dat gebeurt altijd in overleg met de opdrachtgever.

 

Montage

In alle hoeken van de industrie vereisen montagewerkzaamheden een duidelijke aanpak en ervaring.

Wij monteren, installeren en reviseren allerlei productiemiddelen. JTS bv. heeft naast mechanische specialisten ook specialisten in huis op het gebied van elektrotechniek. Onze werkzaamheden variŽren dan ook van het aansluiten van een deurbel en het bijplaatsen van een groepenkast, tot een complete installatie.

 

Service

JTS bv. beschikt over een 24-uurs storingsdienst. Wij zijn dus altijd bereikbaar voor de klant. Onze storingsmonteurs zijn gespecialiseerd in elektronische installaties en werktuigbouwkundige installaties, zoals het verspanende machinepark. Wij bieden onze diensten aan alle voorkomende industriŽle gebieden. Zo verlenen we snel en adequaat service tegen acceptabele kosten.

 

Heeft u vragen over onze diensten dan kunt u ons mailen of het onderstaande formulier invullen en verzenden.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

alle velden met een * invullen
*
vestigings adres
*
*
*
*
vul hier uw gegevens in
*
*
*
*
*